Landelijk expertise team: Nederlof & Partner

Al meer dan 25 jaar een professionele expertisepartner

Nederlof en Partner b.v. werd in 1992 opgericht. Het bedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar een zeer betrouwbare relatie opgebouwd met volmachten, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. De jarenlange kennis en ervaring komt dan ook duidelijk naar voren in accuraatheid, snelheid en deskundigheid van het uitvoeren van expertises en expertiserapporten.

SCHADE EXPERTS

Diverse schade-experts werkzaam bij Nederlof & Partner zijn kandidaat (register) expert of beëdigd register expert via het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts). Tevens hebben alle experts jarenlange praktijkervaring en zijn zij allen HBO of academisch geschoold. Regelmatig gaan de experts naar cursussen en bijeenkomsten om het kennisniveau op peil te houden en wordt er intern zeer veel aandacht besteed aan kennis en opleiding maar ook aan sociale en communicatieve vaardigheden. Nederlof en Partner heeft experts in dienst met de titel Register Expert, Fehac en VRT. Allen instituten die de kennis en bijscholing van de experts regelmatig toetsen.

UP-TO-DATE

Tevens zijn alle experts lid van diverse brancheverenigingen, nieuwsbrieven en vaktijdschriften. Op deze manier blijft men op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied van de expert en blijft men op juiste voet communiceren met opdrachtgevers en verzekerden.

KANTOOR TEAM

Het kantoorteam ondersteunt de experts waar nodig en hier kunt u terecht voor het maken van afspraken, vragen over uw schade en afhandeling hiervan.

OPDRACHTGEVER LOGIN

Opdrachtgever?

Bent u opdrachtgever van N&P en heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen? Klik dan rechts op de button Opdrachtgever Login om uw dossier(s) online in te zien.

OPDRACHTGEVER LOGIN